Jag är en av otrendarna!

Var det häromveckan jag skrev att jag funderat på en inredningsblogg? Som skulle heta otrendig? Jag minns inte, men så där hemskt länge sedan var det inte. Vad jag vill berätta nu är att OTRENDIG gick live häromdagen!

Det gick så vansinnigt fort men när jag yppade min idé för Karin och hon tyckte det lät kul så slogs jag av den briljanta idéen att göra det ihop. Och tur för mig – hon sa direkt ja till förslaget.

Och här är vi nu, med vår egen sida som vi tänker fylla med inredning i alla former. Här blandar vi högt och lågt, trendigt och otrendigt med en och en annan fundering knuten till. Och det är så så himla roligt. För det här är någonting sprunget rakt ur tanken och som hela tiden justerats om under de här dagarna.

För det är ju dagar som det här handlar om och ingen i min omgivning fattar någonting för att det gick så fort. Knappt jag själv. Men nu står vi här med den här ljuvliga godispåsen och hoppar av glädje, jag i Göteborg och Karin i Malmö.

Hurra för att våga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *