blått grått och sofflösning.

jag kunde ju inte gärna bli utan något projekt alls när de åkte. så mellan kaffeträffar, secondhandrundor, bokläsning och chipsätande målade jag golv i både hall och vardagsrum. och när jag ändå höll på tog jag väggarna i hallen med.

tanken var att jag skulle ha någon annan färg som kontrasterar mot allt det grå och i slutändan landade det i blått. så jag har börjat fylla på soffan med lite kuddar jag hittat på både Indiska och HM Home och i dagarna ska jag måla ett skåp.

soffan, som ju är en Karlstad från IKEA, är verkligen ett av årets bästa köp tillsammans med några dukar, i en bomull och linnemix, som gör om den totalt. den mest praktiska, logiska och billiga lösningen under småbarnsåren känner jag som så gärna ville ha en ljusare soffa. vilket kändes som en omöjlighet tills jag kom på det här. behöver aldrig vara ängslig för fläckar när det är så lätt att tvätta tyget ovanpå.

som min röda filt från Bali jag brukar ha på kortsidan som just nu inte har något alls  – den föll offer för en ’mackis’ med extra mycket smör på och var bara att kasta i tvätten och sen var det inget mer med det.

det där bordet är kanske inte helt praktiskt. skivan måste ständigt oljas (jag använder kokosfett, som jag fått för mig är fenomenalt till allt?), men det torkar ju ur på en kvart känns det som. då är det visserligen tur att man har någon som är glad i smör och gärna ’hjälper till’ och smetar på det här och var när ingen ser…

2 thoughts on “blått grått och sofflösning.

  1. Åh! Alltid lika spot on skitfint. Måste fråga, linnedukarna du har i soffan, vars är dom ifrån? Fick ett omåttligt ha-begär hära. Och du, tack för en så fin blogg. Är min favvo att kika in på 🙂

    1. Hej! Så snällt sagt, tack, det här gjorde typ min dag! 🙂 Jag köpte dem på Hemtex och ser nu att de är en blandning mellan linne och bomull, tror dessutom de finns på rea så passa på! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *