en klänning, en försiktig tvååring och lördagsplaner.

så var de hemma och allting har återgått till det normala. det är rörigt, jag sov inte hela natten igenom, golvet har repats och jag blev precis utskälld av en tvååring som inte fick trycka sin smörgås mot min dator. trots det tycker jag det är skönt att de är tillbaka, vi hör ju ihop, vi tre.

Ebbe satte dock inte foten innanför dörren innan han dragit fingret över en av de målade golvbrädorna och försäkrat sig om att han inte fick någon färg på sig. tycker den gesten sa ganska mycket om oss och vår tillvaro hehe.

idag klär jag mig i en av mina nya favoritklänningar från Baum und Pfergarten, packar ner min son i vagnen och tar min man i handen för en riktig lördag med lite kaffe och en secondhandbutik på andra sidan stan.

jag ska förresten skriva ihop några sådana favoritplatser, har sett att det efterfrågats, ska bara reka lite först och se vad som finns kvar sen vi flyttade.

fin lördag på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *