en pion, en trädgårdsros och några fynd som kom med hem i lördags.

vi stannar på Hisingen hela helgen, varför minns jag inte, och kryssar mellan ett par secondhand-butiker. jag går i förväg för att få några minuter ensam, sen kommer Hugo med Ebbe som ropar mamma så fort de kommer innanför entrén.

jag gör mig genast synlig och tittar samtidigt blixtsnabbt igenom utbudet och tar tag i det som fångar min blick mest. synar vasen, kjolen, muggen och skyndar mig till kassan medan jag småpratar med Ebbe-Lou.

det här är det nya livet med barn; allt går i ultrarapid och man lär sig att göra flera saker samtidigt och att prioritera fort. ibland blir det svettigt men det är okej, det kommer inte vara så här för alltid.

vi svänger in till Alkemisten på vägen hem och när vi går därifrån gläder jag mig åt att jag gift mig med någon som tycker om att göra ungefär samma saker som jag och att vi kan röra oss mellan så många olika samtalsämnen. vi har sällan tråkigt ihop och jag värdesätter det.

tänk att det skulle bli så rätt den där septemberdagen för snart fem år sedan.

2 thoughts on “en pion, en trädgårdsros och några fynd som kom med hem i lördags.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *