en rosa dahlia, falurött, en snygg outfit och ett växthus.

Gunnebo slott. jag lever fortfarande på den (här) dagen när jag och Ebs åkte till Holmens marknad och vidare hit för att äta lunch.  så fint att få vara här och se sommaren svida om till höst, att se när allting börjat slumra för säsongen. höst är lika med den vackraste årstid jag vet.
våren är också älskvärd men medan den kommer med ljus och kraft lindar hösten mig in i någonting mer vilande. fastän det är nystart hit och nystart dit under den här årstiden så är den alltid mjuk.

jag, i mina älsklingsskor. med hårband och örhängen från Zara som jag tycker gör bäst krimskrams just nu.

just sådana här bilder tog jag jämt när jag precis fått min första systemkamera. det var så häftigt att komma ”sååå nära”. ibland önskar jag att den skulle vara lite längre, tiden som är, precis innan den när man börjar vänja sig.

på toppen bakom ett av husen hittade vi hit, till ett växthus.

se, vilken dahlia. trots att jag sett mängder av dem på botaniska var detta den vackraste för i år.

rutigt i blåvitt mot falurött trä, det måste väl ändå vara bland det svenskaste vi har? förutom avståndet på bussen då.

Ebba.

snyggt.

mer snyggt.

tack för den här säsongen!

2 thoughts on “en rosa dahlia, falurött, en snygg outfit och ett växthus.

  1. Så fina bilder! Tror nog alla tog nääära bilder på allting med första kameran haha jag vet att jag gjorde det iaf. Det var som om en ville kika in i molekylerna på varje grej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *