Signe Victoria Karin Maria

det har gått en hel månad sedan den här tillställningen var – Signes dop. jag, Ebbe-Lou åkte dit tidigare och förberedde det sista som jag och min mamma inte hunnit göra kvällen innan. som att ställa fram blommor och bakverk. jag hade tänkt baka allting själv men i jag släppte det i slutändan och beställde både bröd och blandade bakverk från franska bageriet Boulangerie Ducoin. bageriet där jag och Hugo jämt handlade frukost och pain au chocolates, när vi bodde i Majorna och var elektriskt nykära. det enda jag bakade var citron och vallmokakor och en chokladkaka. skönt att göra så ibland, att välja bort.
jag satte hortensior, vallmokapslar och olivkvistar i vaser, klädde Ebbe i skjorta och ställde upp dörren för alla som kom för tidigt och ville hjälpa till eller säga hej. jag glömde mina skor hemma och fick gå med mina turkosa sneakers in i kyrkan och tänkte att ibland är jag en så typisk småbarnsförälder, så långt inne i smeten att jag knappt hittar ut.

Signe slocknade sittandes efter några minuter in på ceremonin och vaknade inte förrän efter att allt var slut. och Ebbe, han var mest glad åt sina kusiner, särskilt den lilla blonda som lärde honom att hoppa ner från deras våningssäng förra året, rakt ner i ett tvivelaktigt kuddhav. tänker alla ungar borde ha en sån, en kusin full med hyss och bus.

allt som allt var det verkligen en så fin dag som det kunde bli. med vackert septemberväder, glada människor och kärlek. oerhört mycket kärlek.

tänk, att det skulle kunna bli så här fint med allting till slut.

alla bilder har superduktiga Ebba tagit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *