tajts, våfflor med ädelost, ny tonalitet, en sjuk bebis och kul saker som är på gång.


Jag lyxlirade med Ebba häromdagen på Gunnebo slott. Så här snyggt klädd var hon. Själv kom jag på mig med att ha gått ut i tajts. Tajts jag haft på mig flera dagar i rad. Kände mig kanske inte helt klädd för ändamålet när jag upptäckte det. Men bekvämt, det var det.

Denna stackars söta fina älskade bebis har hållit mig och Hugo uppe två nätter i rad med feber och hosta. Och det enda som får henne att somna om är att ligga i min famn och lyssna på när jag sjunger en hemmasnickrad variant av Imse vimse spindel (mammas lilla spindel). Prova sjunga den tolv gånger på en natt, det blir en upplevelse, lovar.

Det är fredag och i vanlig ordning brukar vi hålla tacomiddag men jag kan inte tänka på annat än det här – våfflor med ädelost. Gott!

Hej! Jag provar nytt bildspråk, ny tonalitet som egentligen är en gammal tonalitet men ny här. Ingenting kommer att försvinna härifrån utan istället tänkte jag fläta in mer. Jag är så trött på att måla in mig själv i ett hörn med restriktioner – jag vill alltid ha allt, så det går ju ändå inte ihop. Jag har börjat skriva krönika, tackat ja till ett hemmahos-reportage och inlett ett superfint…samarbete(?) med en kompis som är florist. Och jag kan redan nu säga att NEJ det kommer inte vara den typen av samarbete där jag hämtar upp en färdig bukett, tack och hej titta här så fint. Nej, nej. Det här kommer bli kul, lovar det också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *