tre, eller egentligen fyra, saker till mig.

olja. nu är ju min uttänjda mage bortom all räddning sedan jag bar Ebbe-Lou, men det har börjat kännas lite i de blekta gamla ärren när den börjat växa igen. så jag har köpt en olja från Nuxe som inte kladdar och som får tusen pluspoäng för att den även kan användas till ansiktet och håret.

plånbok. när jag fyllde 30 fick jag en riktigt fin sak av Hugo – en väska från Whyred som jag gått och fingrat på i en evighet men aldrig kommit mig för att köpa. helt enkelt för att den var för dyr. enda nackdelen var att ingen av mina plånböcker gick att ha i den utan att den blev alldeles bucklig så jag fick ge mig ut på jakt efter en ny. platt, diskret och med dragkedja var mina kriterier som den här fina från Littlephant uppfyllde.

scarf. det var inte tänkt att bli med ytterligare än scarf som jag aldrig använder, men jag kunde inte låta bli att klicka hem den när jag fick syn på den. önskar det fanns fler plagg i det här mönstret. eller en tapet. åh gult, gult, gult – så fint.

2 thoughts on “tre, eller egentligen fyra, saker till mig.

  1. Hvilken vakker skarf!!! Elsker mønsteret. Jeg er selv sånn som forsøker å bruke skarfs men tar det alltid av i siste minutt før jeg går ut døren.

    1. Jag gör precis likadant! Har alltid slutat med att mina scarfs hamnat i bortskänkes-lådan pga att jag aldrig bär dem. Men så här på väskan känns som ett bra sätt att börja på! Kram Susanna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *